Eftersom intresset för vår visselblåsarlösning har växt, kan vi meddela att WhistleB nu utökar partnerprogrammet för visselblåsarfunktioner. Med det här programmet kan du bredda ditt utbud och bli en del av den snabbt växande marknaden för visselblåsartjänster.

Passar WhistleB:s partnerprogram ditt företag?

Våra partner erbjuder ofta tjänster som kompletterar programvaror för hantering av visselblåsarrapporter – ett exempel är juridiska ombud inom ekonomisk brottslighet. Vi samarbetar också med experter inom kriminalteknik och brottsutredning, arbetsrätt, riskhantering samt etik och compliance. Känner du igen dig? I så fall kanske dina kunder är intresserade av visselblåsartjänster, och då kan partnerprogrammet från WhistleB passa dig.

Vilken nytta har man av programmet?

Som partner till WhistleB får du tillgång till våra ledande visselblåsarfunktioner, och du och dina kunder kan ta emot och hantera visselblåsarrapporter säkert och effektivt. Syftet med vårt partnerprogram är att hjälpa dig att

  • öka efterfrågan på dina konsulttjänster med visselblåsarlösningen från WhistleB
  • bredda ditt utbud med ett visselblåsarsystem – du kan till exempel erbjuda en helhetslösning
  • uppdatera dig om allt, både juridiskt och praktiskt, som rör visselblåsning.

Som partner får du följande:

  • Visselblåsarlösningen från WhistleB: Ett prisvärt och användarvänligt system som hör till de säkraste på marknaden och efterlever all gällande lagstiftning, inklusive GDPR. En och samma inloggning till ärendehanteringsverktyget för alla kunder, och en smart, automatisk statistikfunktion för kunderna.
  • Support: Säljsupport, teknisk support och support vid installation.
  • Kunskap: Utbildningsmöjligheter, nyhetsbrev, bästa metoder för hantering av visselblåsarrapportering samt inbjudningar till evenemang och gemensamma marknadsföringsåtgärder.

Vad tycker våra partner om programmet?

De flesta av våra partner är advokatbyråer, complianceansvariga och andra sakkunniga på området för visselblåsning (t.ex. kriminaltekniker, revisorer och konsulter), både nationella och globala aktörer. Så här säger våra partner om att arbeta med oss:

"WhistleB:s program för visselblåsarrapportering är tydligt och användarvänligt, med bra anpassningsmöjligheter. Man får snabb, kunnig och effektiv service. Kan verkligen rekommenderas." – Delägare i bedrägeriutredningsbyrå i Berlin

"WhistleB:s helhetslösning för visselblåsarärenden följer alltid rättsutvecklingen, och vi gillade genast det enkla och lättintegrerade systemet. Vi rekommenderar gärna våra kunder den här flexibla lösningen." – Juridiskt ombud inom ekonomisk brottslighet och compliance vid en advokatbyrå i Wien

The content of this article is intended to provide a general guide to the subject matter. Specialist advice should be sought about your specific circumstances.