Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen Tecrübe Paylaşımı seminerinde deneyimli konuşmacıların katılımı ile kariyer konuşuldu.

Bekilli Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak Yüksekokul Müdürü Prof.Dr.Süleyman Barutçu, AYSİAD Başkanı Hüseyin Erikler ve Yeminli Mali Müşavir Çağlan Ahmet Gençer katıldı. Seminere katılan öğrencilere zaman yönetimi, öz gelecek, yabancı dilin önemi, iş hayatında karşılaşılan zorluklar ve çözümleri hakkında bilgiler verildi. Prof. Dr. Süleyman Barutçu üniversite öğrencileriyle kendi tecrübelerini paylaşırken anlattığı fıkralarla öğrencileri hem eğlendirdi hem de üniversite yaşamı ve iş hayatı ile ilgili bir takım mesajlar iletti.

Çağlan Ahmet Gençer ise "İşinizi sevmek sizi diğerlerinden farklı bir noktaya getirir. Farklı olmanın noktası da işinizi sevmekten geçer" diyerek meslek seçiminin önemine vurgu yaptı.

AYSİAD Başkanı Hüseyin Erikler; imkansız diye bir şeyin olmadığını, önemli olan hedeflere ve bunları başarma azmine sahip olmak gerektiğini belirtti. Erikler, lider nasıl olmalı sorusunu cevaplayarak, katılımcıları aydınlattı. Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören seminer, soru cevabın ardından son buldu.

The content of this article is intended to provide a general guide to the subject matter. Specialist advice should be sought about your specific circumstances.