Ileti Yönetim Sistemi'ne ("IYS") kayit olmadiysaniz ve onaylarinizi IYS'e yüklemediyseniz daha önce ticari elektronik ileti göndermek için müsterilerinizden aldiginiz onaylar 1 Aralik 2020 tarihi itibariyle geçersiz olacak. Dolayisiyla sirketinizin IYS kapsamindaki yükümlülüklerinin belirlenmesi ve ticari elektronik ileti gönderdiginiz müsterilere göre onaylarin/bilgilerin IYS'e yüklenmesi büyük önem tasiyor. 1 Aralik 2020 tarihinden sonra da kesintisiz ve hukuka uygun olarak ticari elektronik ileti göndermek ve pazarlama faaliyetlerinizi yürütmek istiyorsaniz IYS kapsamindaki yükümlülüklerinizi yerine getirmeniz için son 13 gün kaldigini unutmayin.  

Konu hakkinda daha önce yazdigimiz blog yazilarina asagidaki linklerden ulasabilirsiniz. Ayrica IYS A.S. Genel Müdürü Sayin Dr. Tolga Tüfekçi ile gerçeklestirdigimiz webinara da buradan ulasabilirsiniz.

https://www.ozbek.av.tr/yayinlar/ticari-iletisim-ve-ticari-elektronik-iletilerde-yeni-donem/

https://www.ozbek.av.tr/yayinlar/ileti-yonetim-sistemi-ne-iys-iliskin-sureler-ikinci-kez-ertelendi/

https://www.ozbek.av.tr/yayinlar/gecis-sureci-1-aralik-itibariyle-iys-ile-ilgili-ortaya-cikacak-yeni-sorular/

The content of this article is intended to provide a general guide to the subject matter. Specialist advice should be sought about your specific circumstances.