4 Δεκεμβρίου 2019 – Ο επιταχυντής νεοφυών επιχειρήσεων ARIS (A Really Inspiring Space) διοργανώνει ετήσια εκδήλωση (Demo Day) την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, στις 6 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του (Νικολάου Πεντάδρομος Centre), στο κέντρο της Λεμεσού, για να τιμήσει τις επιτυχίες των νεοφυών επιχειρήσεων που φιλοξενεί.

Το ARIS είναι ένας επιταχυντής νεοφυών επιχειρήσεων (start-ups), που ιδρύθηκε από την Deloitte και την Τράπεζα Κύπρου, με σκοπό να προσφέρει σε επιχειρηματίες τη δομή, καθοδήγηση και το δίκτυο που χρειάζονται για να προωθήσουν επιτυχώς τις επιχειρηματικές τους ιδέες. Είναι ένα κέντρο καινοτομίας που παρέχει το χώρο, στήριξη, έμπνευση και την κοινότητα για την ανάπτυξη μιας ισχυρής και δυναμικής κουλτούρας καινοτομίας. Αποτελεί ένα χώρο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νεοφυείς επιχειρήσεις να μετατρέψουν καινοτόμες λύσεις και προϊόντα σε επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Ο κυρίως ομιλητής, Andy Grey, Εγκεκριμένος Φυσικός και ιδρυτής δυο εταιρειών, θα μιλήσει για ευκαιρίες καινοτομίας στον τομέα της διαστημικής τεχνολογίας όπως αυτές προκύπτουν από την επιστήμη των δεδομένων. Ο Grey, μηχανικός ειδικός στη διαστημική βιομηχανία, εκτός από τις επιχειρήσεις του, συμβουλεύει τον Οργανισμό Διαστήματος του Ηνωμένου Βασιλείου, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Χρηματοοικονομικό τομέα στο Λονδίνο.

Η Ελίζα Λουκαΐδου, Διευθύντρια στο Κέντρο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας της Deloitte και στο ARIS, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα ARIS, ενώ οι νεοφυείς επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν τις καινοτόμες λύσεις τους. «Το Demo Day δίνει την ευκαιρία στο κοινό να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του ARIS και ειδικότερα για τις νέες επιχειρήσεις που φιλοξενεί και στηρίζει. Είναι μία ευκαιρία για επενδυτές, εκκολαπτήρια επιχειρήσεων, μεγάλους οργανισμούς, εταιρείες, μέσα μαζικής ενημέρωσης και άλλους ενδιαφερομένους να συναντηθούν και να συζητήσουν σημαντικά θέματα που άπτονται του οικοσυστήματος των νεοφυών επιχειρήσεων.   Η φιλοδοξία μας είναι το ARIS να αποτελέσει σημείο συνάντησης μεταξύ εταιρειών και start-ups στο Κυπριακό οικοσύστημα», είπε η κ. Λουκαΐδου. Οι ομάδες Innovopolis, Irerobot, Fundscribe, WATTS, EkoNest, Oreen είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα παρουσιάσουν στην εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε:

http://www.ariscy.com/event/demo-day-at-aris/