Current filters:  
Albania
Finance
Albania
Deloitte Albania sh.p.k
The revised Payment Services Directive (PSD2) is a key regulatory initiative of the European Union that aims to facilitate innovation and competition in the financial services market by creating...
Deloitte Albania sh.p.k
Entered into force on 2000 the Law on Securing Charges has the merits for introducing a swift system for the secured transactions.
Deloitte Albania sh.p.k
Titulli i këtij shkrimi, i denjë për një film epik, përshkruan më së miri lehtësimin e profesionistëve të sektorit bankar dhe atij ligjor nga lajmi i miratimit nga Kuvendi më datë 20 tetor 2016, i projektligjit për ndryshimet në Ligjin për Barrët Siguruese.
Boga & Associates
The International Comparative Legal Guide To: Project Finance 2016 - Albania.
Boga & Associates
What are the main trends/significant developments in the project finance market in your jurisdiction?
FREE News Alerts
Sign Up for our free News Alerts - All the latest articles on your chosen topics condensed into a free bi-weekly email.
Popular Contributors
Upcoming Events
Tools
Font Size:
Translation
Mondaq Social Media