Idag blev jag ännu en gång uppmärksammad på hur väl vår digitala visselblåsartjänst har tagits emot av våra kunder. Det är fantastiskt att få en order från någon på andra sidan jorden, komma överens om en plan och se till att den nya kunden enkelt och omgående kommer igång med tjänsten, redan nästa dag. Det är tillfredsställande för oss, men det är ännu viktigare att vi får nöjda kunder. Det är en stor skillnad om vi jämför med tidigare då vi arbetade mer analogt och kunderna behövde lägga tid på utbildning, diskussioner och olika konfigurationer och anpassningar.

WhistleB vill erbjuda den bästa kundupplevelsen. För en tid sedan fick jag frågan om våra tjänster verkligen är förenliga med vår tydliga inriktning på digitalisering. Det enkla svaret är ja. Självklart. Digitaliseringen gör det enklare att skapa utmärkta kundupplevelser under hela processen.

Genom digitaliseringen kan vi komma närmare kunden. Den möjliggör en enklare och mer personlig kommunikation som gör att vi snabbare kan ta del av deras behov. Det innebär att vi kan anpassa och justera arbetet så att våra tjänster skräddarsys för de specifika kunderna i deras tidszon, på deras språk, i deras arbetsmiljö och med deras verktyg.

En digital visselblåsartjänst är ett steg mot en bättre kundrelation som skapar ett större värde för kunden. Hos WhistleB har vårt team i Helsingfors ständig kontakt med kunder ute i världen. Jag pratade med min kollega Ida Vanhanen som ansvarar för Implementation Management om hur hon ser på digitaliseringen av våra tjänster och hur det skapar ett större värde för kunderna.

"Det är givetvis en utmaning att hela tiden förbättra processerna så att de är så intuitiva och enkla som möjligt. Med digitaliseringen som stöd kan våra tjänster utvecklas till fördel för kunderna. Samarbetet blir enklare. Vi får direkt återkoppling och kan utveckla tjänsten tillsammans med kunderna. Självklart är det viktigt att vi finns tillgängliga för kunderna om de behöver kontakta oss."

Med vårt kundinriktade team i Helsingfors och vår digitala visselblåsartjänst får kunderna en komplett tjänst. Vi kan med glädje konstatera att vi har många nöjda kunder och nya kunder som tillkommer.

Digitaliseringen är rolig också. Vi träffar människor från hela världen, de är bara ett klick bort, och detta skapar fantastiska affärsmöjligheter. Ju längre vi kommer i digitaliseringsarbetet desto tydligare blir det att det är en utveckling som kommer att fortsätta framöver. Arbetet med att undersöka kundbeteenden och förbättra processerna näst intill i realtid behöver ingå i den dagliga verksamheten för att vi ska kunna fortsätta att konkurrera i den digitala världen, och samtidigt ligga steget före med vår säkra och digitala visselblåsartjänst.

The content of this article is intended to provide a general guide to the subject matter. Specialist advice should be sought about your specific circumstances.